OSMANİYE BELEDİYESİ KİTAP FUARI 3 GÜNDE 25 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLADI

OSMANİYE Belediyesi tarafından ulusal düzeyde bu yıl 6’ncısı düzenlenen kitap fuarı, kitapseverlerden yoğun ilgi görüyor. 25 Kasım’da ziyarete açılan fuar, ilk üç gününde 25 bin ziyaretçi ağırladı. Masal Park yanı fuar alanında kitapseverlere hizmet vermeye başlayan Kitap Fuarı, yüzlerce yazar, söyleşi ve imza gününde sevenleriyle buluşuyor. Fuar alanındaki söyleşi salonunda, Yazar Mehmet Ali Bulut, Merve

Read More

OSMANİYE BELEDİYESİ 6.KİTAP FUARI AÇILDI

BAŞKAN KADİR KARA’YA FUARDA ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ Osmaniye Belediyesi tarafından ulusal düzeyde 6’ncısı düzenlenen kitap fuarı görkemli bir törenle açıldı. Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde düzenlenen açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Masal Park yanı fuar alanında kitapseverlere hizmet veren Osmaniye Belediyesi 6. Kitap Fuarı, yüzlerce yazar söyleşi ve imza

Read More

Yazar Zekeriya Efiloğlu, ‘Aile içi İletişim’ adlı söyleşi programını gerçekleştirdi

Kitaplarını okurları için imzalayan Yazar Zekeriya Efiloğlu, ‘Aile içi İletişim’ adlı söyleşi programını gerçekleştirdi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm hemşehrilerimiz için düzenlediğimiz kitap fuarı yoğun ilgiyle devam ediyor.

Read More

OSMANİYE OKUYOR

Kitap fuarı kapsamında Yazar Mehmet Yıldız, Yazar Nagihan Kabal ve Yazar Zeynep Sey hemşerilerimizin yoğun ilgisi eşliğinde kitaplarını okurları için imzaladı. Tüm hemşerilerimizi fuarımıza bekliyoruz.

Read More

BESTAMİ YAZGAN “KİTAP ve ÇOCUK”

Osmaniyeli yazarımız Çocuk Edebiyatçısı Bestami Yazgan, ‘Kitap ve Çocuk’ isimli söyleşi programında sevenleriyle bir araya geldi. Fuarımıza olan muhteşem ilginiz için teşekkürler Osmaniyem.

Read More

Psikolojik Dnş. Yazar Alpaslan Yurtsever

Osmaniye Belediyesi 5. Kitap Fuarı kapsamında Psikolojik Dnş. Yazar Alpaslan Yurtsever, ‘Başarı Yolcularına Anne Baba Olabilmek’ isimli söyleşi programında okurlarıyla buluştu. Hemşehrilerimizin muhteşem ilgisiyle fuarımız devam ediyor.

Read More

YAZAR TOLGA AKPINAR

Osmaniye Belediyesi 5. Kitap Fuarı kapsamında; Yazar Tolga Akpınar, söyleşi programı ve imza gününde okurlarıyla buluştu. Yoğun ilgi eşliğinde devam eden kitap fuarımıza tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Read More

OSMANİYE BELEDİYESİ 5. KİTAP FUARI İKİNCİ GÜNÜNDE VATANDAŞLARIMIZIN YOĞUN İLGİSİYLE DEVAM EDİYOR

Kitap Fuarı kapsamında Kral Şakir’in çizeri Varol Yaşaroğlu “Kral Şakir ve Çocuk Olmak”isimli söyleşi programı ve imza gününde sevenleriyle buluştu. Söyleşi programına katılan Başkanımız Sayın Kadir Kara, katkılarından dolayı Varol Yaşaroğlu’na hediye verdi.

Read More

OSMANİYE BELEDİYESİ 5. KİTAP FUARI’MIZ AÇILDI

Toplamda 160 yazarımızın ve 180 yayınevinin 100 stant da okuyucuları ile buluşacağı kitap fuarımızı Sayın Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, onur konuğumuz Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon Ersoy, kıymetli protokol üyelerimizin ve kitapsever hemşehrilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. Tüm hemşehrilerimizi 31 Ekim’e kadar devam edecek olan kitap fuarımıza davet ediyorum.

Read More

OSMANİYE BELEDİYESİ 5. KİTAP FUARI 22-31 EKİM TARİHLERİNDE YAPILACAK

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan kitap fuarının hazırlıklarına başlandı. 22-31 Ekim 2021 tarihinde Osmaniye Masal Park yanında bulunan fuar alanında 10 gün sürecek Osmaniye Belediyesi 5.Kitap Fuarına yüzlerce yayınevi ve yazar katılacak. Ana teması ‘Çocuk ve Kitap’ olacak fuarda, okullarından uzak kalan öğrenciler için daha çok çocuk edebiyatçısı ve çocuk etkinlikleri yerini

Read More